Vber Travel

Buszbérlés06-76/483 ..mutat

Utazási információk06-76/480 ..mutat

Nádasdy-kastély, Zirc és Bakonybéli Monostori kóstoló

 • Programok
 • Ország, város
 • Fontos információk
 • Google túra
 • Videó
 • Képek
 • Vélemények
 • Jelentkezés
2022. október 1
Autóbusz
Önellátás
Biztosított

Előző időpont: 2022.05.21.

Előző időpont: 2022.05.21.

Családi kedvezmény:
1 felnőtt és 1 gyerek (14 éves korig): Gyerekkedvezmény: 10%
2 felnőtt és 1 gyerek (14 éves korig): Gyerekkedvezmény: 20%
2 felnőtt és 2 gyerek (14 éves korig): Gyerekkedvezmény: 30%
2 felnőtt és 3 gyerek (14 éves korig): Gyerekkedvezmény: 40%

Felszállási helyek: Kecskemét - Lajosmizse - Budapest útvonalon

Nádasdladány, Zirc és Bakonybél

Találkozás Kecskeméten, a volt Domus Áruház parkolójában, indulás a kora reggeli órákban. Először hazánk egyik legszebb Tudor-stílusú kastélyát, az újonnan felújított Nádasdy-kastélyt keressük fel. A Nádasdy család 19-20.századi otthonát szakképzett vezetővel járjuk végig, így betekintést nyerhetünk a kastély történetébe, mindennapjaiba. Az Ősök csarnokába visszakerültek a családtagok portéfestményei, az ő történetüket egy érdekes animációs filmen nézzük meg, valamint használhatjuk a replika bútorokat.  A kastélylátogatást követően a „Bakony fővárosába”, Zircre utazunk, ahol először a Ciszterci Apátság templomába megyünk. Az apátsági templomot 1732-ben kezdtél építeni, 1752-ben pedig felszentelték. Főoltára Magyarország legnagyobb, barokk stílusban készült oltárépítménye. A templom büszkélkedhet a Boldogságos Szűz Mária mennybevitelét ábrázoló Maulbertsch főoltárképpel, Wagmaister freskókkal, a faragott, aranyozott szobrokkal és berendezésekkel. A bazilikából átsétálunk az Apátsági Sörfőzdébe. A sörfőzésnek évszázadokra visszanyúló hagyománya van Zircen, amelyet 2015-ben indítottak újra. Autentikus környezetben, a kézi munkaerő, valamint a legmodernebb digitális technológia ötvözésével születik meg a valódi apátsági sör. Napunk utolsó állomása a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor. Bakonybél egyike a legrégebbi magyar monostoroknak, alapítása Szent István király uralkodásának idejére, 1018-ra tehető. A mai templomot 1754-ben szentelték fel. Itt megtekinthetjük a kiállítóteret, a gyógynövényes padlást, a kertet és a labirintust, valamint részt veszünk a monostori termékek kóstolóján (gyógynövényes mézek, csokoládék, monostori lekvárok, szörpök, teák, likőrök). Szabadidőt követően indulunk vissza Kecskemétre, érkezés a késő esti órákban.    

Belépőjegy árak a "Fontos információk" fül alatt találhatók!

 

Magyarország

Általános információk

 • Hivatalos megnevezés: Magyar Köztársaság
 • Főváros: Budapest
 • Államforma: köztársaság
 • Terület: 93 036 km2
 • Vallás: katolikus (66%), protestáns (28%)
 • Hivatalos nyelv: magyar
 • Időeltérés: nincs

Földrajz: Magyarország a Kárpát-medence középső és nyugati, alacsony fekvésű harmadára terjed ki, kétharmad része

Magyarország Közép-Európában, a Kárpát-medencében fekvő, tengerparttal nem rendelkező ország. Az országot északról Szlovákia, északkeletről Ukrajna, keletről és délkeletről Románia, délről Szerbia és Horvátország, délnyugatról Szlovénia, nyugatról Ausztria határolja.

Fő- és egyben legnépesebb városa Budapest. 100 000 lakosnál népesebb városai még Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét és Székesfehérvár.

Az ország 1955 óta ENSZ, 1990-től az Európa Tanács, 1996 óta – egyebek között – az OECD, 1999 óta a NATO, 2004 óta az Európai Unió, 2007. december 21-e óta pedig a schengeni övezetnek is tagja, és egyik alapítója az úgynevezett Visegrádi Együttműködés szervezetnek.

Az ország és az állam hivatalos neve 2011. december 31-ig az alkotmány szerint Magyar Köztársaság volt, 2012. január 1. óta az Alaptörvény szerint Magyarország. Államformája köztársaság.

 

A részvételi díj tartalmazza: Az utazás költségét (autóbusz) és az idegenvezetés díját.
A részvételi díj nem tartalmazza: A belépőjegyek árát.

Belépőjegyek:
Nádasdy-kastély: kb. 2.400 Ft/fő (csoportos)
Ciszterci Apátság: kb. 600 Ft/fő (csoportos)
Sörfőzde: kb. 2.500 Ft/fő
Szent Mauríciusz Monostor: F: kb. 2.550 Ft/fő, D, Ny: kb. 2.200 Ft/fő,

A fakultatív belépőjegyek tájékoztató jellegűek!
A programváltozás jogát irodánk fenntartja!

 

Használd a lenti térképet/térképeket, és ismerd meg a környéket. És ha szeretnéd, a következő utunkkal akár te is ott lehetsz. Kellemes városnézést.

Drón videók, 360 fokos videók, és bemutató videók.


Élmény beküldése

Még nincs felhasználói vélemény. Legyél te az első aki véleményt küld be.

A jelentkezéseket akkor tudjuk véglegesnek tekinteni, ha a fenti részvételi díjat, de minimum a 40%-át előlegként kiegyenlítették. /A fennmaradó összeget az indulás előtt 1 hónappal ki kell egyenlíteni/

Részvételi díjat rendezni lehet:

 • személyesen irodánkban
 • átutalással a visszaigazolás, valamint a számla megérkezése után

Szóljon hozzá!