Vber Travel

Buszbérlés06-76/483 ..mutat

Utazási információk06-76/480 ..mutat

Edelényi kastélysziget, Mezőkövesd és a szolnoki RepTár

 • Programok
 • Ország, város
 • Fontos információk
 • Google túra
 • Videó
 • Képek
 • Vélemények
 • Jelentkezés
2022. október 8
Autóbusz
Önellátás
Biztosított

Családi kedvezmény:

1 felnőtt és 1 gyerek (14 éves korig): Gyerekkedvezmény: 10%
2 felnőtt és 1 gyerek (14 éves korig): Gyerekkedvezmény: 20%
2 felnőtt és 2 gyerek (14 éves korig): Gyerekkedvezmény: 30%
2 felnőtt és 3 gyerek (14 éves korig): Gyerekkedvezmény: 40%

Felszállási helyek: Kecskemét - Lajosmizse - Budapest - Gödöllő - Hatvan útvonalon

Edelény, Mezőkövesd és Szolnok

Találkozás Kecskeméten, a volt Domus Áruház parkolójában, indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Edelénybe rövid pihenőkkel. Edelény a Bódva-völgy kapuja, a térség gazdasági és kulturális központja. Leghíresebb látnivalója a L'Huillier-Coburg Kastély a Bódva-folyó szigetén áll, a magyarországi kora barokk építészet kiemelkedő emléke. A gyönyörű kastély állandó kiállításait tárlatvezetéssel ismerjük meg, amely egy 3D kisjátékfilm megtekintésével kezdődik. A filmvetítés után megtekintjük az étkezőt, az urasági hálót, a grófné szobáját, a vendégszobákat, valamint az itt található összefüggő rokokó falképsorozatot. A filmvetítéssel egybekötött kastélytúra kb. 1,5 óra. A tárlatvezetést követően Mezőkövesdre utazunk. A Matyó Múzeum 1952-ben alakult az egykori Korona Vendéglő és Szálloda első emeletén. A múzeum gyűjteményeinek jelentős részét a viseletek, hímzések, szőttesek képezik; valamint megtalálhatóak benne a paraszti élet eszközei, bútorai, cserépedényei is. A múzeumlátogatás után Szolnokra utazunk, ahol Magyarország legnagyobb repülőmúzeumát keressük fel. A RepTár több mint 4 500 m2 fedett kiállítóterű, és mintegy 60 000 m2 alapterületű. Az itt található nyugdíjazott és restaurált gépek mellett ugyanis megannyi interaktív eszköz kínál különleges élményt a látogatóknak. A RepTár nem csak kiállítóhely, de élményeket és szórakozást kínáló tematikus park is, amely a repülés szerelmesei mellett remek kikapcsolódást kínál családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. Az élményekkel teli nap után indulunk vissza Kecskemétre, érkezés a késő esti órákban.

Belépőjegy árak a "Fontos információk" fül alatt találhatók!

Magyarország

Általános információk

 • Hivatalos megnevezés: Magyar Köztársaság
 • Főváros: Budapest
 • Államforma: köztársaság
 • Terület: 93 036 km2
 • Vallás: katolikus (66%), protestáns (28%)
 • Hivatalos nyelv: magyar
 • Időeltérés: nincs

Földrajz: Magyarország a Kárpát-medence középső és nyugati, alacsony fekvésű harmadára terjed ki, kétharmad része

Magyarország Közép-Európában, a Kárpát-medencében fekvő, tengerparttal nem rendelkező ország. Az országot északról Szlovákia, északkeletről Ukrajna, keletről és délkeletről Románia, délről Szerbia és Horvátország, délnyugatról Szlovénia, nyugatról Ausztria határolja.

Fő- és egyben legnépesebb városa Budapest. 100 000 lakosnál népesebb városai még Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét és Székesfehérvár.

Az ország 1955 óta ENSZ, 1990-től az Európa Tanács, 1996 óta – egyebek között – az OECD, 1999 óta a NATO, 2004 óta az Európai Unió, 2007. december 21-e óta pedig a schengeni övezetnek is tagja, és egyik alapítója az úgynevezett Visegrádi Együttműködés szervezetnek.

Az ország és az állam hivatalos neve 2011. december 31-ig az alkotmány szerint Magyar Köztársaság volt, 2012. január 1. óta az Alaptörvény szerint Magyarország. Államformája köztársaság.

 

A részvételi díj tartalmazza: Az utazás költségét és az idegenvezetés díját.
A részvételi díj nem tartalmazza: A fakultatív belépők díját.

Belépők:

Edelényi kastélysziget: kb. 2.000 Ft/fő (csoportos ár)
Matyó Múzeum: kb. 700 Ft/fő (csoportos ár)
RepTár: kb. 2.400 Ft/fő (csoportos ár)

A fakultatív belépőjegy árak tájékoztató jellegűek!

A program változásának jogát fenntartjuk!

 

Használd a lenti térképet/térképeket, és ismerd meg a környéket. És ha szeretnéd, a következő utunkkal akár te is ott lehetsz. Kellemes városnézést.

Drón videók, 360 fokos videók, és bemutató videók.Élmény beküldése

Még nincs felhasználói vélemény. Legyél te az első aki véleményt küld be.

A jelentkezéseket akkor tudjuk véglegesnek tekinteni, ha a fenti részvételi díjat, de minimum a 40%-át előlegként kiegyenlítették. /A fennmaradó összeget az indulás előtt 1 hónappal ki kell egyenlíteni/

Részvételi díjat rendezni lehet:

 • személyesen irodánkban
 • átutalással a visszaigazolás, valamint a számla megérkezése után

Szóljon hozzá!