Vber Travel

Buszbérlés06-76/483 ..mutat

Utazási információk06-76/480 ..mutat

Indulás/Érkezés

Útjaink esetében az autóbusz Kecskemétről, a volt Domus áruház parkolójából indul és ide is érkezik vissza.

Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy útjainknál több felszállóhelyen is lehetőség van a csatlakozásra.

Ausztria, Csehország: Kecskemét, Budai út - Lajosmizse, Ceglédi úti buszmegálló - Budapest, Népliget autóbusz állomás - Tatabánya

Horvátország, Olaszország, Szlovénia: Kecskemét, Budai út - Lajosmizse, Ceglédi úti buszmegálló - Budapest, Népliget autóbusz állomás - Székesfehérvár, Albapark Autópálya Étterem - Siófok, TESCO parkoló - Nagykanizsa, TESCO parkoló

Szlovákia, Lengyelország: Kecskemét, Budai út - Lajosmizse, Ceglédi úti buszmegálló - Budapest, Népliget autóbusz állomás

Bosznia-Hercegovina: Solt, Spar parkoló - Dunaföldvár - M6 autópálya pihenői

Románia: Nyárlőrinc (44-es út) - Lakitelek (44-es út) - Cserkeszőlő (44-es út) - Kunszentmárton (44-es út) - Kondoros (44-es út) - Békéscsaba

A fentieken kívül máshol is lehetséges a fel- és leszállás, amennyiben nem kell letérni a tervezett útvonalról, és az autóbusz szabályosan meg tud állni.

Ezeken a helyeken csak abban az esetben áll meg a busz, ha azt előre jelezik az jelentkezésnél.

Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy amennyiben valamelyik autópálya pihenőnél szállnak fel, a hazafelé úton a leszállás a menetirány szerinti oldalban történik, nem a felszállási helyen!

 

Részvételi díj

Feltüntetett áraink 1 főre értendők. Programleírásunknál feltüntettük az egyes utak részvételi díját.

A részvételi díjak tartalmazzák az utazás költségét és az idegenvezetés/csoportkísérő díját, ill. többnapos út esetén a szállás költségét a megadott ellátással.

A részvételi díjak nem tartalmazzák a fakultatív belépőjegyek díjait, valamint a baleset-, betegség és poggyászbiztosítás összegét.

A foglalási előleg a részvételi díj 40%-a. A fennmaradó összeget 1 hónappal az indulás előtt kell kiegyenlíteni.

 

Előfoglalási ár 

Útjainknál, ha van, feltüntettük az előfoglalási árat, amely visszavonásig érvényes. Az előfoglalási árból további kedvezményt nem tudunk biztosítani.

 

Minimum indulási létszám

Programleírásainknál feltüntettük, hogy az egyes utak milyen minimum létszám esetén indulnak. Amennyiben kevesebb létszám mellett azonos részvételi díjért mégis indítjuk az utazást, azt kisebb autóbusszal is megtehetjük. Ilyen okból kártérítési igényt nem tudunk elfogadni.

 

Fakultatív belépők

A részvételi díj általában a fakultatív belépőjegyek árát nem tartalmazza.

A feltüntetett díjakat –amennyiben az utazási irodában jelezte, milyen fakultatív programon szeretne részt venni - az autóbuszon az idegenvezetőnek kell fizetni, így csoportos jegyet tud venni. A programjainknál feltüntetett belépő árak csak tájékoztató jellegűek. 

 

Úti okmányok

Foglalás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! EU-s országokba érvényes, kártya típusú személyi igazolvánnyal, vagy útlevéllel lehet utazni, azonban jogosítvány nem fogadható el személyazonosító okmánynak!

 

Autóbuszok

Autóbuszaink többsége 49+2 fős jármű. Mind légkondicionálóval, videóval, WC-vel rendelkezik (ennek használata nem tiltott, de higiéniai okok miatt csak korlátozottan javasolt, útjaink során 3-4 óránként egészségügyi pihenőt tartunk). Az ülőhely kiválasztása általában a jelentkezéskor, szabad helyek függvényében történik, azonban irodánk fenntartja a jogot, hogy az elhelyezésen változtasson (pl. típusváltás, hozzátartozók együttes elhelyezése, stb.). Ilyen esetekben utasaink megértését kérjük. 

 

Szálláshelyek

Programjainknál feltüntetett szálláshelyek 3*-os szállodai szobák, vagy hasonló kategóriájú panziók, 2-3 ágyas elhelyezéssel (igény esetén 4 ágyas), saját fürdőszobai szobákkal. A szobákban légkondicionáló, ágynemű és törülköző van, azonban hűtőszekrény nem szokott lenni. Felhívjuk azonban utasaink figyelmét, hogy az adott ország szálláshely besorolása eltérhet a magyar előírásoktól, a szálláshelyek minősítésére a helyi jogszabályok vonatkoznak. Szálláshelyeink megválasztása útjaink programjához alkalmazkodik, így nem minden esetben a városközpontban helyezkednek el.

 

Árfolyamok

Programjainknál feltüntetett árak 370,- Ft/EUR; 13,- Ft/CZK; 80,- Ft/PLN; 49,- Ft/HRK és 74,- Ft/RON árfolyamig érvényesek! A fenti árfolyamokhoz képest tartós devizaár-emelkedés esetén az utazási szerződésnek megfelelően a részvételi díj változásának jogát – a törvényi szabályoknak megfelelően – irodánk fenntartja.

 

Talált tárgyak

Kérjük kedves Utasainkat, hogy leszálláskor ügyeljenek csomagjaikra, hogy ne maradjanak az autóbuszon. Az autóbuszon maradt tárgyakért irodánk felelősséget nem vállal, de természetesen utána járunk, hogy az elhagyott tárgyat megtalálták-e, és értesítjük Utasunkat. A megtalált tárgyat irodánkban átvehetik; a leadott tárgyakat maximum 1 hónapig őrizzük.

Helyek

Férőhelyek számát tüntetjük fel.
10+: Több, mint 10 szabad hely.